Кількість
|
Вартість
|
||
|
Мікрозелень (Мікрогрін) «Редис»
Редис - одна з культур, в якій міститься велика кількість мікро- і макроелементів, а в тільки пророщених насінні їх зміст в кілька разів вище.
Мікрозелень редиски володіє насиченим гострим пікантним смаком. Найбільш часто використовують як добавку до бутербродів, м'ясних страв і салатів, що надає не тільки корисності, але і естетичної завершеності.
Вживання проростків сприяє поліпшенню роботи травної системи і знижує виникнення набряклості.
Корисні речовини і властивості:
- наявність вітамінів Е, В1, В2, В5, С, PP;
- наявність мінералів - калій, фосфор, магній, залізо;
- вміст органічних кислот, рибофлавіну та ефірних олій;
- поліпшення роботи серцево-судинної системи;
- знижує рівень холестерину;
- зменшує ризику розвитку атеросклерозу.